۰۲ آذر ۱۴۰۳

به نام خداوند خالق خوبی ها

رژیم گیاهخواری

رژیم گیاهخواری

گیاهخواران به راحتی موادمغذی و ریزمغذی ها مثل فولات، ویتامین C، ویتامین A و ویتامین E را از غذاهای گیاهی به دست می آورند، یک الگوی رژیمی مناسب گیاهخواری باید منجر به دریافت کافی موادمغذی و ریزمغذی های موجود در سبزیجات و گیاهان شود، گرچه کمبود مواردی مثل : پروتئین، آهن، کلسیم، زینک، B12، ویتامین D و امگا۳ در این رژیم به چشم می خورد.

یک الگوی نامناسب رژیم گیاهخواری، اصولا فاقد آهن، روی، کلسیم، ویتامین B12 و ویتامین D است، البته باید گفت رژیم هایی که صرفا براساس گوشت باشد هم ممکن است از نظر ویتامین های A، C، فولات و فیبر دچار کمبود باشند.

خوشبختانه به نظر می رسد، بدن خودش را با رژیم های گیاهخواری که از نظر آهن ناکافی می باشند، بوسیله افزایش جذب آهن و کاهش از دست دادن آهن، تطبیق می دهد؛ همچنین جذب آهن در بدن بوسیله ویتامین C افزایش می یابد و گیاهخواران معمولا ویتامین C بالایی دریافت می کنند(میوه ها و سبزیجات) و در نتیجه گیاهخواران اغلب، نسبت به افراد عادی و رژیم های معمول, دچار کمبود آهن نمی شوند.

رژیم ماکروبیوتیک:

یک الگوی غذایی سالم است، که براساس موادی مثل غلات کامل، حبوبات، سبزیجات و به مقدار کمتری ماهی، میوه، مغزها و دانه ها می باشد، برخی از غذاها مثل محصولات فرآوری شده، الکل، ادویه های تند و سیب زمینی در این رژیم نمی گنجند. شکل اولیه ی این رژیم، صرفا همراه با آب و برنج قهوه ای بود، که این نوع رژیم از نظر موادمغذی نامتعادل، محسوب می شد.

  • در سرطان توصیه به مصرف ۲۶ اونس در هفته از گوشت ماکیان، تخم مرغ و ماهی شده است و برای گوشت قرمز محدود به ۱۱ اونس در هفته با حداقل مقدار فرآیند شده کرده اند.
  •  

Related posts

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *