۰۲ آذر ۱۴۰۳

به نام خداوند خالق خوبی ها

نکاتی راجع به بخارپز کردن سبزیجات

در زمان بخار پز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.

بهتر است ابتدا آب را جوش آورید. سپس سبزی ها را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش ویتامین های موجود در سبزی حفظ می شوند و در اثر حرارت کمتر آسیب می بینند.

برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین ث، ویتامین های گروه ب و برخی مواد معدنی می شود.

سبزی ها را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامین ها با شستشو از بین می روند.

بعلاوه، وقتی درجه حرارت در این روش پخت بالا باشد، باعث از بین رفتن ویتامین ها شده و مهم تر اینکه سبزی ها بد رنگ شده و آب خود را از دست می دهند؛ که این مطلب باعث ایجاد ظاهر نامطلوب می شود.

یادتان نرود که مخلوط کردن سبزی ها با سایر مواد غذایی از جمله غلات، گوشت سفید و لبنیات کم چرب می تواند وعده غذایی کامل تری را ایجاد کند.

Related posts

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *