۰۲ آذر ۱۴۰۳

به نام خداوند خالق خوبی ها

نکات ضروری در مورد پخت خورشت ها

  • ابتدا گوشت خورشت را کمی تفت دهید تا در موقع پختن کف نکند، چون کف حاصل از جوشیدن باعث بد رنگ شدن خورشت می شود.
  • خورشت باید با حرارت ملایم پخته شود، ضمنا کم آب و جا افتاده باشد.
  • انواع سبزی های خورشت را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنیم.
  • سبزی های خورشت را تا حد ممکن سرخ نکنید، بلکه تفت دهید.
  • در مورد بادمجان می توانید از کباب کردن با پوست و سپس پوست گیری آن بجای سرخ کردن استفاده کنید.

Related posts

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *