۰۲ آذر ۱۴۰۳

به نام خداوند خالق خوبی ها

تغذیه و میگرن

میگرن سندرمی مرکب از سردرد متوسط  تا شدید دوره ای است که به طور معمول در یک طرف سر، همراه با تهوع، استفراغ، نورهراسی و صداهراسی ایجاد می شود.در مرحله اول رگهای سرتاسر بدن منقبض شده و در مرحله بعد رگ ها بیش ازحد طبیعی منبسط شده و همین انبساط رگها در مغز است که باعث پیدایش درد می شود. از میگرن به عنوان یکی از ۴بیماری ناتوان کننده عصبی یادشده است.اختلالات روانی در بیماران مبتلابه میگرن حداقل۳ برابر بیشتر از سایر افراد گزارش شده است.

sabzdiet

شیوع زیاد، ناتوانی درانجام وظایف شغلی وآسیب قابل ملاحظه به کیفیت زندگی بیماران، باعث تحمیل هزینه های فراوانی براقتصاد می شود.

برخی عوامل تغذیه ای در تشدید میگرن دخیل هستند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.میگرن

Related posts

2 دیدگاه

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *