۰۲ آذر ۱۴۰۳

به نام خداوند خالق خوبی ها

تغذیه در بیماری های کلیوی

از آنجایی که مواد زائد و سمی موجود در ادرار عمدتا بر اثر سوخت و ساز مواد غذایی در بدن تولید می شوند، رژیم غذایی مبتلایان به بیماری های مزمن کلیه نقشی مهم در جلوگیری و یا تسریع روند پیشرفت این بیماری  خواهد داشت. بطور کلی، رژیم غذایی این بیماران دارای محدودیت هایی بویژه از نظر میزان پروتئین، سدیم، پتاسیم و فسفر دریافتی است که میزان این محدودیت ها به عواملی همچون سطح عملکرد کلیه ها، سن، جنس و وزن بیمار وابسته است. بنابراین، مبتلایان به بیماری مزمن کلیه باید رژیم غذایی دقیقی را زیر نظر پزشکان و متخصصین تغذیه رعایت کنند.

بیماری کلیه

Related posts

2 دیدگاه

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *